de brusselse brasserie voor nuetnigenough's en fijnproevers

Onze bierkaart blinkt niet uit in aantallen (nochtans meer dan 100 bieren), we kiezen daarentegen voor de parels van het ‘Belgenland’ en we werken uitsluitend met brouwers waarvan we het werk bewonderen (ver van zoet, op zoek naar bitter). Industriële bieren zijn bij ons uit den boze.


Aangezien we zelf liefhebbers van Gueuze zijn (we geraken het nooit eens met elkaar), hebben we de beste Lambics van het Pajottenland op het schap. Ze zijn allen aanwezig van zuur tot zuurder.


Fans aan het woord: zie onze pagina ‘in het nieuws’.


Ook liefhebbers van wijn worden verwend met een kleine maar uitgebalanceerde selectie Franse wijnen, alcoholische dranken en likeuren waar wij vol van zijn; zonder de klassiekers uit het oog te verliezen. Om niet te vergeten onze heerlijke warme chocolademelk op basis van echte chocolade van Planète Chocolat en onze thee van Palais des Thés.onze kaart

KLIK HIER OM DE VOLLEDIGE KAART TE DOWNLOADEN

"Nüetnigenough?"

Letterlijk vertaald vat dit woord de ziel van de ‘Brusseleir’ samen, die nooit maar dan ook nooit voldaan is. Gulzigaards, perfectionisten en liefhebbers van Gueuze zijn bij ons aan het juiste adres.