de brusselse brasserie voor nuetnigenough's en fijnproevers

Al onze gerechten zijn huisbereid door onze chefs, op een artisanale manier met oog voor de kwaliteit van onze ingrediënten. Onze menukaart is puur Belgisch zonder oogkleppen op, ‘zinneke’ als het ware.


We bieden de grote klassiekers aan, op zijn Nüetnigenough’s aangevuld met recepten uit de oude doos zoals ‘kalfsballekes op z'n Gentsch’.


Mals vlees, gevogelte en vis maken natuurlijk deel uit van onze keuken maar ook vegetariërs kunnen bij ons hun honger stillen.


onze menukaart:


13 "hapjes" / koude of warme voorgerechten, van 3,50 tot 13 €

Olijven - Ansjovis - Kalfsballetje - Ardennen worst - Rauwe Hesp - Kazen

Soep van de dag - Vissoep met mosselen en saffran - Eendepaté met Noir de Dottignies - Bloempanch - Zalmterrine met dille en mierikswortel - Garnalenkroketten


11 "kleintje" schotels, van 14 TOT 20 €

bijgerechten Naar keuze: stoemp, frietjes, rijst, groenten

Rundstoofvlees met Rochefort - Konijnenrug met Cantillon Geuze - Kalfsballekes op z’n Gentsch - Stoemp met worst en gesmolten prei - Zwarte pensen uit Florenville met Orvalsaus - Hammetje met Dijon mosterdsaus - Steak (300gr) - Waterzooi van kabeljauwwangen - Ardense forel, met preï, spek en Rédorsaus - Gehakt met puree met Stouterik - Groenten curry met linzen (vege)


4 toetjes

Chocolade Molten Lava cake - Crême brûlée met vanille - Roomijs met speculaas - Appeltaart en roomijs met vanille roomijs


suggesties: zie bord. Klik hier om de volledige menukaart te downloaden

"Nüetnigenough?"

Letterlijk vertaald vat dit woord de ziel van de ‘Brusseleir’ samen, die nooit maar dan ook nooit voldaan is. Gulzigaards, perfectionisten en liefhebbers van Gueuze zijn bij ons aan het juiste adres.