de brusselse brasserie voor nuetnigenough's en fijnproevers

In een charmante omgeving, met een vleugje art nouveau en art déco , ontvangen we u, om binnen de ‘Breugheliaanse’ traditie van goed eten en drinken op een culinaire ontdekkingstocht te gaan door de Brusselse keuken.


Op elk moment van de dag verwelkomen we u en nodigen we u uit om een glaasje te genieten al dan niet vergezeld van kleine of grote, warme of koude hapjes (keuze uit bijna vijftien tapas).


We delen met u de passie voor ambachtelijke bieren waarvan we hun werkmethode bewonderen, in het bijzonder de beste Lambics uit Brussel en het Pajottenland. Ook onze selectie wijnen en andere dranken zijn een omweg waard.


Voor de grote honger, bieden we een tal van heerlijke huisgemaakte schotels aan: op onze kaart vindt u een viertiental vaste gerechten en elke dag is er een suggestie van het huis, dit aan democratische prijzen.


We verwelkomen u in Nüetnigenough!


Het team:

David - Olivier - Cécile - Daria - Olive - Jeanlain - Fabrice

"Nüetnigenough?"

Letterlijk vertaald vat dit woord de ziel van de ‘Brusseleir’ samen, die nooit maar dan ook nooit voldaan is. Gulzigaards, perfectionisten en liefhebbers van Gueuze zijn bij ons aan het juiste adres.